Brief van De Staatssecretaris van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk - Nadere wijziging van de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag, een aantal sociale verzekeringswetten en enige andere wetten (herziening aanpassingsmechanismen en vaststelling regelen hoogte sociaal minimum)

Nr. 9

BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN CULTUUR, RECREATIE EN

MAATSCHAPPELIJK WERK

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Rijkswijk, 3 december 1979 Hierbij bied ik u aan een copie van de adviezen zoals die op het bovenvermelde ontwerp van wet zijn uitgebracht door het College Algemene Bijstandswet en de in de Wet uitkeringen vervolgingsslachtoffers 1940-1945 en de Wetten buitengewoon pensioen genoemde organen en instellingen, te weten de Uitkeringsraad, de Buitengewone Pensioenraad, de Stichting 1940-1945 (2x), de Stichting Joods Maatschappelijk Werken de Stichting Pelita.1 Met genoemd college en genoemde raden en de besturen van de in-stellingen was afgesproken dat de uitgebrachte adviezen door mij aan u zouden worden aangeboden. Voor de goede orde merk ik op, dat een aantal van de door voornoemde organen en instellingen te kennen gegeven (uitvoeringstechnische) bezwaren reeds in de aan u toegezonden Nota van wijziging behorende bij het ontwerp van wet, is weggenomen.

De Staatssecretaris van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk, J. G. Kraaijeveld-Wouters Nedergelegd op de bibliotheek der Kamer.

Tweede Kamer, zitting 1979-1980, 15900, nr. 9

Deze website is tot stand gekomen mede dankzij een subsidie van Instituut Gak.